Sevgili Misafirlerimiz; Bizimle Sitemiz Hakkında,Justin Hakkında veya Hertürlü Konu Hakkında Sohbet Yapabilirsiniz.Düşüncelerinizi de Bizimle Paylaşabilirsiniz.Bizim için Önemlisiniz.
3 Ay Uğraşmışsınız Anladım Ama Ortada Bir Şey Yok :S Yani Beni Üye Yaptırıcak Bir Şey Bulamadım .. Sakın Bana Kızmayın .. Sorunlarınızı Söylüyorum Sadece ..
Sitenize girdigimde karşıma bir kutu çıktı .. benimde bir forumum var daha yeni açıldı o kutuyu nasıl koyuyon oraya söylermisiniz ? lütfen bu kadar küçük bir şey için üye olmaya zorlamayın
Login Pop-Up u kullanıyorsunuz canım. Login Pop up u evet yapıyorsunuz ama onunn nerde olduğunu unuttum. Sanırım forum bilgileri mi ne ordaydı.. (: Canım üye olmaya zorlamıyorum,nasıl istiyorsan öyle yap (:
Üye olun diyorum !! Başka da birşey demiyorum... Birisi üye olmamı sağlayan birşey yok demiş ya ona sesleniyorum. Sen kaybediyorsun biz değil. Burası gerçekten harika bir forum.Çok hızlı ilerliyor. Üye olun eminim hiç pişman olmazsanız. Burada Harika dostlar edindim.Justin hakkında herşeyi buldum.Değişik ve ilginç bir forum. Ayrıca Sitenin Kurucusu Yasminimiz de çok tatlı bir admin.Gerçi ben onunle hergün beraberim okulda ama burada da ayrı bir tatlılığı var. Birkere sorunlarınızı rahatça dinliyor,hiçkimseyi kırmadan sorunları ortadan kaldırabiliyor. Ve tabiiki diğer adminler gibi disiplinli değil,çok rahat.Üyeleri hiçbir zaman kıramaz. Fakat antilere tabiiki gereğini de yapan birisi. Diğer adminimiz de çok sıakkanlı biri. Kesinlikle hem admin açısından çok iyi hemde forum açısından çok iyi. Ben üye olmanızı şiddetle tavsiye ederim açıkçası!!!
Bende üye olun diyorum! Buraya Justin'in fanları var diye üye olmuştum ama şimdi farkediyorum ki edindiğim dostluklar pahabiçilemez. Zaten tanıdıklarım var ama Facebook'da bana mesaj attıklarında veya yolda karşılaştığımda beni ağlayacak duruma getiren arkadaşlar edindim. Adminimiz Yasmin gerçekten dünya tatlısı ve Diğer adminimiz Sena için aynısını söyleyebilirim. Gerçekten sinirlendiğinde kaçıçak delik aramam gerektiğinin farkındayım ama buna hiç denk gelmedim İkisi de bu site için uğraşıyorlar ve şu anda görev bizde üye olarak, paylaşım yaparak siteye girebildikleri zaman yeni atılan mesaj sayısını görüp onları mutlu etmek istiyoruz ve Sena'yı sıkça gördüğüm için rahatça söyleyebilirim, çok mutlu oluyorlar Üye olursanız kaybedeceğiniz bir şey yok ama olmazsanız kaybedeceğiniz dostluklar çok fazla .!